Nieuws

Interview TQT: taiijquan- en qigongtijdschrift

In een zonnig Amstelveen sprak TQT: taiijquan- en qigongtijdschrift met Amien Ho. “Een paar uur lang creëert hij spannende harmonieën waarin hij nu weer gloedvol zijn liefde voor de kunsten en leraren betoogt, met heldere precisie diepten in taijiquan toont, zacht melancholisch stukjes privéleven openlegt, dan weer kinderlijk opgetogen verhaalt over zijn jeugd in Guangdong en dat alles afwisselt met scherpe dissonanten.” Lees hier het hele interview.

Nascholingsbijeenkomsten

Het Wújí Instituut organiseert in 2022 weer een aantal nascholingsbijeenkomsten voor Qigong Tuina-therapeuten, Qigong-leraren en gevorderde Qigong-leerlingen.

De docent is Kong Mien Ho – Meester in Qigong en Taiji Quan en hoofddocent van de opleiding Qigong Tuina van het Wújí Instituut.

Datum

  • Zondag 18 september 2022
  • Zondag 18 december 2022

Lunch

Eigen lunch meenemen of naar Vietnamees restaurant in het centrum van Amstelveen voor een Vietnamese lunch.

Kosten

  • Qigong tuina therapeuten 80 euro exclusief 9% btw.
  • Gevorderde Qigong-leerlingen 70 euro exclusief 9% btw.

Locatie

Gymzaal Pandora 7, Amstelveen. Dit is dezelfde zaal waar de woensdag- en zaterdaglessen plaatsvinden.

Inschrijven uiterlijk 1 maand vóór de betreffende bijeenkomst, per e-mail.
Email: info @ taiji.nl

Qigongweek 2022

Het Wuji Instituut organiseert van zondag 16 oktober tot en met vrijdag 21 oktober 2022 weer de jaarlijkse Qigong Trainingsweek. Meer informatie over locatie, kosten en de trainingen zullen later volgen. 


Qigong Trainingsweek 2018

Het Wuji Instituut organiseerde in april 2018 weer de jaarlijkse Qigong Trainingsweek. Onder begeleiding van meester Kong Mien Ho werden er deze week verschillende qigongvormen en meditaties beoefend. Acht dagen lang kon er zonder afleidingen en met volle aandacht worden geoefend en gemediteerd. Hieronder een foto van de deelnemers.